Monday, 26 September 2022 Начало arrow Форуми
www.lozen-bg.com
Начало
История
Форуми
Галерия
Новини от Лозен
Времето
Базар Лозен
Работа
ОБЯВИ
КОНТАКТИ
ВХОД В САЙТА

Lost Password?
No account yet? Register
________________________
Базар


 
= Обява със снимка!
Работа
Застрахователни агенти
Ако сте човек, който обича сам да контролира ежедневието си. Обича контакта с хора. Знае какво иска да постигне и то е свързано със застраховане. Свържете се с нас, за да Ви подадем ръка и да Ви дадем инструментите с които да го направите. 0889 23 95 45 http://brokerinvestood.wixsite.com/brokerinvest
Форуми за Лозен
Лозен - КЛЮКАР  


- 2008/03/28 17:11 Народе, държа да споделя своето патило! Закупих си анти-гръм от бол.бг от тези за 15лева, и се оказа, че те ми насмитат трафика на нета. Сумати време дерзаех и се чудех, защо аджеба нета ми е толкова смотан? Е, чудех се докато съвсем не угасна и се наложи да викам екипа по поддръжката. Е те установиха проблема и се оказа, че съм дал пари на вятъра за некачествен антигръм. След споделения опит от младата бригада се оказа, че единствените качествени анти-гръм устройства са над 40-тина лева. И цялото това писане беше просто да ви предопредя, че явно няма смисъл от евтините играчки предлагани от бол.бг, също така ако ви е смотан нета пробвайте го без анти-гръма. Благодаря за вниманието и успех в борбата за по-добър нет. ÁÚËÃÀÐÈÍÎ ÑÚÁÓÄÈ ÑÅ!
  | | The administrator has disabled public write access.
- 2008/03/28 22:25 Е добре де, а парите върнаха ли ти ги? То така е лесно, дай кинти и си сложи това, пък после се оказва, че пречи повече, отколкото предпазва..
Иначе аз не мога да си обясня защо така се е получило при теб. Един приятел си сложи и няма никакви проблеми с нета и никакво забавяне. Много странно
Íàáèðàì õîðà îò ×ÅÇ çà ÿäðåíè îïèòè!
  | | The administrator has disabled public write access.
- 2008/03/28 22:33 Бранникъ написа:
Народе, държа да споделя своето патило! Закупих си анти-гръм от бол.бг от тези за 15лева, и се оказа, че те ми насмитат трафика на нета. Сумати време дерзаех и се чудех, защо аджеба нета ми е толкова смотан? Е, чудех се докато съвсем не угасна и се наложи да викам екипа по поддръжката. Е те установиха проблема и се оказа, че съм дал пари на вятъра за некачествен антигръм. След споделения опит от младата бригада се оказа, че единствените качествени анти-гръм устройства са над 40-тина лева. И цялото това писане беше просто да ви предопредя, че явно няма смисъл от евтините играчки предлагани от бол.бг, също така ако ви е смотан нета пробвайте го без анти-гръма. Благодаря за вниманието и успех в борбата за по-добър нет.
Много ценна информация е това, но аз да добавя... гледай да се снабдиш с някакъв антигръм прас тряс преди да са почнали пролетните бурички, че лощо.. а между другото е възможно този дет ти е давал ядове да те е спасил ведъж без да разбереш и за това да е отказал... ама знаеш ли?
Ïèñàíåòî íà Áúëãàðñêè âúâ ôîðóìà è ñàéòà å çàäúëæèòåëíî! Ìîëÿ ×ÅÒÅÒÅ ÏÐÀÂÈËÀÒÀ ÐÅÄÎÂÍÎ!
  | | The administrator has disabled public write access.
- 2008/03/29 08:32 А, глупости за никакво връщане на пари не може да става въпрос. Той и моя си кара 2-3 месеца, че и повечко без проблем, но явно сега нещо му е станало. Може би е както казва Румен...незнам. По-натам ще купя нов и ще видя как ще е хавата, но едва ли ще да е същия модел. ÁÚËÃÀÐÈÍÎ ÑÚÁÓÄÈ ÑÅ!
  | | The administrator has disabled public write access.
- 2008/04/01 09:11 Ние също доста се опарихме с тези гръмозащити. Закупихме 300 бройки с желание за най-добре към клиентите и в крайна сметка останахме с около 200 бройки, който изтеглихме и хващат прах в склада ни.
Схемата е ефективна, но до първи гръм и тогава трябва да се подменя, защото се запушват по странен начин или дават загуби или изключен кабел.

За момента експериментираме с един модел на MGE (Това е 2-рата по продажби и надеждност в света фирма за производство за токозащити, разклонители и UPS-и, първата е APC, чийто продукти бих рекламирал където мога, но цената им е ... да го кажа заслужено висока)

При нас можете да закупите следният модел:
http://www.mgeops.com/index.php/products__1/230v_products/surge_suppressors/protection_box

Единичният черен модел - 35 лв. с доставка и монтаж.

Не искаме да повтаряме предишната грешка, затова се монтират с поръчка и чакане 2 дни.
  | | The administrator has disabled public write access.
- 2008/04/05 11:53 Аз съм със защита от 25лв и моя нет уж е на линия но често просто не отваря нищо ще пробвам без защитата и ще видим, но това е голяма дивотия - хем старите са бъгави, еднократни и неадекватни към скоростта на нета хем сега има по нови 35 лв но и те не се знае колко са читави , че даже се и чака за тях и кво, ако сии взема от новите старата кво да я права освен да ги навържа последователно и да се надявам, че нета няма да ми спре съвсем ~Ïðîñòîòèÿòà Г­ГҐ õîäè ГЇГ® æâîòíèòå Г  ГЇГ® õîðàòà!~
  | | The administrator has disabled public write access.
- 2008/04/18 08:31 Ами за момента 15 са сложени и няма ядове, но ще имам повече информация, като минат бурите.

За еднократността, гръмозащитите имат цел да предпазят компютъра от повреда, затова се правят от прозводителите еднократно, както ставите бушони, гърми и си купуваш нов. Все още не са измислили нещо подобно на новите гърми - пада ключа и чака накой да го включи, но се надявам, че скоро ще има и такова изпълнение .
  | | The administrator has disabled public write access.
- 2008/04/19 10:46 Впрочем надявам се да е по - скоро Иначе пробвах си нета със и без защитата - няма разлика, следователно не ме е спасявала още или поне не ми дава ядове със скоростта ако е. ~Ïðîñòîòèÿòà Г­ГҐ õîäè ГЇГ® æâîòíèòå Г  ГЇГ® õîðàòà!~
  | | The administrator has disabled public write access.
- 2009/01/04 14:37 Закопайте си кабелите под земята и палете по свещ вечер за умилостивяване на природара ÁÚËÃÀÐÈÍÎ ÑÚÁÓÄÈ ÑÅ!
  | | The administrator has disabled public write access.
- 2009/06/25 15:53 E де. А стига де! ГЏГЁГ±Г Г­ГҐГІГ® Г­Г  Áúëãàðñêè ГўГєГў ôîðóìà ГЁ ñàéòà ГҐ çàäúëæèòåëíî! Ìîëÿ Г—Г…Г’Г…Г’Г… ÏÐÀÂÈËÀÒÀ ÐÅÄÎÂÍÎ!
  | | The administrator has disabled public write access.
- 2009/06/27 08:12 rumen, прав си, тоя вече го няма за мен.
  | | The administrator has disabled public write access.
- 2009/08/07 11:38 на тоя пич или яко му хлопа дъската или е някой познат от района
за кокоруз става дума
само дето чувството му за хумор е толкова изтъняло че не се вижда с просто око
  | | The administrator has disabled public write access.
Top!
Top!