Friday, 01 March 2024 Начало arrow Форуми
www.lozen-bg.com
Начало
История
Форуми
Галерия
Новини от Лозен
Времето
Базар Лозен
Работа
ОБЯВИ
КОНТАКТИ
ВХОД В САЙТА

Lost Password?
No account yet? Register
________________________
Базар


 
= Обява със снимка!
Работа
Застрахователни агенти
Ако сте човек, който обича сам да контролира ежедневието си. Обича контакта с хора. Знае какво иска да постигне и то е свързано със застраховане. Свържете се с нас, за да Ви подадем ръка и да Ви дадем инструментите с които да го направите. 0889 23 95 45 http://brokerinvestood.wixsite.com/brokerinvest
Форуми за Лозен
Лозен - КЛЮКАР  


<< Start < Prev 1 2 Next > End >>
- 2007/01/30 12:31 bol.bg - 25 кинта. Скороста е задоволителна, интернета като цяло е скапан и гасне супер яко в най-важните моменти, а ако пропуснеш да го платиш ти го спират моментално, няма събота, нема неделя, а ти се оплаквай на арменския поп. Това е преимуществото да си монополист! Íàáèðàì õîðà îò Г—Г…Г‡ çà ÿäðåíè îïèòè!
  | | The administrator has disabled public write access.
- 2007/02/04 12:17 По ред не номерата 2:
Miniora wrote:
bol.bg - 25 кинта. Скороста е задоволителна,

Скоростта е съпоставима с 60 % от Софийските провайдери, които ползват оптика ! А ние тук нямаме (все още) такива работи). Аз се гордея, че вдигаме такива скорости през антени.

Miniora wrote:
интернета като цяло е скапан и гасне супер яко в най-важните моменти,

Факт, който зависи единствено от централата на фирмата, т.е. засяга всички мрежи. На локално ниво мрежата се подобрява всеки ден, преглеждат се магистралните кабели, сегментира се и т.н., поне до буреносния сезон се надявам да няма сериозни проблеми там.
За централния проблем е решим единствено с още хора, бол.бг не спи и ги търси, но за жалост се оказа, че в момента в БГ има глад за специалисти. Използвам случая, за да "пусна" следната обява:

Митко wrote:

Присъединете се към най-бързо развиващата се Интернет компания в момента!

Както сигурно сте научили, BOL.BG вече е европейска компания. Фондът CEE Growth - Люксембург придоби 70% от компанията чрез увеличаване на капитала.

Събраните средства вече се инвестират в разширяване на мрежата и изкупуване на ЛАН-мрежи, както и в легализиране на предлаганото през Интернет съдържание - вече имаме подписани договори за дистрибуция на филми, телевизия и на българската музика, като телевизията и музиката ще се използват от потребителите свободно и неограничено, без допълнително заплащане.

Значителна сума ще се инвестира и в развитието на човешките ресурси и в подобряване на ефективността на труда. В тази връзка ви каним да станете част от нашия екип в някоя от следните позиции:

- специалист продажби
- специалист маркетинг
- кабелен техник (вкл. главен техник)
- касиер
- поддръжка (support)
- системен администратор (Linux, TCP/IP)
- web-програмист (php, perl, mysql)
- дизайнер
- оперативен счетоводител
- офис мениджър

Освен атрактивно заплащане, можете да разчитате и на стриктно спазване на кодекса на труда, много добри условия на работното място, гарантирана 13-та заплата и най-вече - гарантирана възможност за развитие с течение на времето. Предвиделно е през следващите две години персоналът да се увеличи с около 100 души спрямо сегашния и колкото по-рано се присъедините, толкова по-голяма е вероятността да натрупате опит и да заемете по-висока длъжност.

CV-та и мотивационни писма изпращайте до newjobs@bol.bg.

Митко


С напредване на времето се надявам всичко да си дойде по местата.

Miniora wrote:

а ако пропуснеш да го платиш ти го спират моментално, няма събота, нема неделя, а ти се оплаквай на арменския поп.


Интернета се спира 1 седмица след като ти изтече времето (т.н. гратисен период). Т.е. ако ти изтече в Неделя ще имаш до другата Неделя. Ако си дадеш e-mail и се въведе в системата и ти изтича на 1-ви интернет, на 1-ви ще получиш e-mail, че ти е изтекъл интернета, но ще имаш гратисно до 8-ми. Повече от това не мога да направя, когато на времето фирмата имаше 50 човека и се познавахме по малки имена, знаех кой до кога си е платил. В момента облсужваме 1000+ клиента и не можем да ходим до всяка врата за парите (нещо, което правят малките фирми - по това ще ги познаете, другия модел е да ходят по вратите и на нашите клиенти и да ги молят да се вържат към тях ...).

Ако желаете имаме разработена система да ви известяваме и чрез СМС-и, но цените са такива, че ще трябва да ви вземем по 2 лв/година такса за това удоволствие, за мен това е излишно, всеки човек си проверява пощата поне 1 път седмично, т.е. има достатъчно време да си плати през седмица.

Освен това ако си платиш за 6 или 12 месеца има съответните бонус (плащаш 5,5 месеца получаваш 6, плащаш 10 месеца получаваш 12). Доста хора се възползват от тази преференция и нямат проблеми със спирането поради "не плащане".

Интернета може да се заплати по банков път, а надавям се скоро ще може и чрез банкомат.

Т.е. опции сме направили при това доста, но хората просто не се възползват. Доста хора се известяват, получават e-mail-а и пак не си плащат за 7 дни. След това като се падне спиране Събота и Неделя се почва едно молене да мина да им взема парите или се инсценира проблем с компютъра, който се оправя магически, като отида и отишъл разбира се не мога да им откажа да им взема парите.

И тук може би е момента да те попитам, когато ти спрат GSM-а неделя - какво правиш? Биеш път до НДК (мтел), за да си го платиш и не се оплакваш много много, такава е системата.

Miniora wrote:

Това е преимуществото да си монополист!

Не сме , но дори когато бяхме (период от 3-4 месеца) се стараехме да вървим напред (тогава беше периода на: пожар в централния офис, смяна на стълбовата система из Лозен (предимно Горни) и вадене на табла (т.е. седмици без ток на определени места), преправяне на мрежата на Неланет (която в момента почти не съществува, т.е. преизградена е наново)).

Монополизъма (както се учи по икономика) е най-лошия модел и за двете страни (клиента и фирмата доставяща услугата).
  | | The administrator has disabled public write access.
- 2007/04/10 16:52 VIPER Някакси ми се ще сутрин като стана ,или късно вечер ,или събота и неделя да поровя на спокойствие ,обаче от много време насам не ми се е случвало .
  | | The administrator has disabled public write access.
- 2007/10/12 19:42 Един по един се отказваме от Горно-Лозенският интернет. Тия си мислят,че ще са вечни,но ония от БОЛ.БГ Е КРАЙНО ВРЕМЕ да се усетят и да изгонят търговците от храма.
  | | The administrator has disabled public write access.
- 2007/12/26 15:48 Най-хубавото е, че не съм бил прав. Имало и други фирми в Лозен, предлагащи нетец
А между другото едва ли някой го интересува от кого зависи интернета да е малко по-читав. Оправдания не им се слушат на хората, те си плащат за дадена услуга и искат и имат право тя да е на ниво! Какво стана сега, нали направихте на лунни пейзажи улиците в Лозен, за да си сложите оптиката? Защо тогава нета е още по-муден и от преди?!
А и едно пояснение, защото явно си чел неправилния учебник по икономика Монополизма е в ущърб единствено и само за клиента! Монополиста диктува правилата на пазара, ти няма къде да ходиш, нямаш онова свещено и древно право на избор! Или ползваш дадения продукт/услуга или стоиш и зяпаш. Това е положението и ако случайно се усъмниш, си спомни за Енергото, ВиК и много други!
Íàáèðàì õîðà îò ×ÅÇ çà ÿäðåíè îïèòè!
  | | The administrator has disabled public write access.
- 2008/01/03 22:34 От 2 години и половина съм с BOL.BG или както се шегуваме в Лозен - Trai4o.net На 25 лв съм и нямам грижи, в сравнение с БТК или други доставчици тоя нет е направо "пушка". Вярно има проблеми от време на време но каквото зависи от aviper го прави все пак да не забравяме, че за проблемите в Лозен отговарят и се грижат и от Bol.Bg а не само лозенският екип /имам предвид софтуерните и някой хардуерни/...еиии са като се загледах дошло е време пак да го плащам дано не го резнат докато намера време да отида до кметството ~Ïðîñòîòèÿòà Г­ГҐ õîäè ГЇГ® æâîòíèòå Г  ГЇГ® õîðàòà!~
  | | The administrator has disabled public write access.
- 2008/01/17 20:06 добре имам интернет но не е това за което плаштам
Месечен абонамент: 25 лв
Скорост до България: 25 Mbps (3200 KB/s)
Скорост до чужбина: 3 Mbps (384 KB/s)
скороста ми в чужбина не е такава теглиа с по 50-60kb/s и не съм доволен
На моменти кото играиа (WOW-europe) не се трае
  | | The administrator has disabled public write access.
- 2008/01/18 15:55 Сървър? Return void;
}
  | | The administrator has disabled public write access.
- 2008/01/21 20:29 е слу4ва се и на ни умните (моге и това да не съм ас)
  | | The administrator has disabled public write access.
- 2008/03/07 17:00 За да играеш WoW не ти трябва скорост, а латентност. Друг потребител те е попитал, в кой сървър играеш. Ако го знаем, ще ни е доста по-лесно да анализираме проблема.

Откъде от чужбина теглиш с 50-60 кб/с ?
  | | The administrator has disabled public write access.
- 2013/07/21 08:07 Има ли интернет доставчик, който предлага Реалнен IP адрес в Горни Лозен и горе/долу добра бързина?
  | | The administrator has disabled public write access.
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>
Top!
Top!