Monday, 27 September 2021
www.lozen-bg.com
Начало
История
Форуми
Галерия
Новини от Лозен
Времето
Базар Лозен
Работа
ОБЯВИ
КОНТАКТИ
ВХОД В САЙТА

Lost Password?
No account yet? Register
________________________
Базар


 
= Обява със снимка!
Работа
Застрахователни агенти
Ако сте човек, който обича сам да контролира ежедневието си. Обича контакта с хора. Знае какво иска да постигне и то е свързано със застраховане. Свържете се с нас, за да Ви подадем ръка и да Ви дадем инструментите с които да го направите. 0889 23 95 45 http://brokerinvestood.wixsite.com/brokerinvest
Частични избори в с. Лозен Print E-mail
Общинската избирателна комисия - град София съобщава, че с Указ №42/05.03.2010г.  на Президента на Републиката е насрочен частичен избор за кмет на Кметство Лозен на 17.04.2010г. Седалището на Общинската избирателна комисия - град София, където тя ще работи и дава дежурства за регистриране на полиитически партии, предизборни коалиции, инициативни комитети и кандидати е в сградата на Столична община, ул. "Московска" № 33, стая 107, от 10.00 часа до 17.00 часа.
  • За връзка с ОИК - тел. / факс 987 91 46 и тел. 93 77 457.
  • Заявления за гласуване по настоящ адрес се подават в кметство Лозен до 02.04.2010г.

Write Comment (0 Comments)
 
Съобщение Print E-mail
Съобщение за родителите на ученици в 200оу "Отец Паисий" - Лозен. Съобщаваме Ви, че от 01.03.2010 г. всеки от вас може да посети класния ръководител на детето си и да получи от него срещу подпис индивидуален код за вход до база данни и информация за боравенето с електронния дневник в сайта на училището. Електронният дневник дава възможност за бърза справка относно оценки, поведение родителцки срещи. На сайта има календар за дейностите, които ще бъдат реализирани по класове и на училищно или регионално ниво. Сайта улеснява онези, които нямат възможност да комуникират с училищните власти по традиционния начин. Информацията в дневника се обновява поне веднъж седмично. Важно е да знаете, че това е информационна система, в която са възможни технически грешки. В случай, че имате въпроси по получените оценки и забележки е необходимо да се свържете с класния ръководител, за да уточните неяснотата. Е-дневникът е достъпен с индивидуален уникален код само за родителя на определен ученик, а данните са защитени, съгласно Закона за защита на личните данни. Сайта на училището е: www.200ou.org , там  можете да откриете интересна информация по повод вълнуващи ви проблеми, въпроси, които коментирате помежду си, казуси, свързани с обучението и възпитанието на учениците, предстоящи събития, външно оценяване, документи за кандидатстване и др.
Write Comment (0 Comments)
 
Top!
Top!