Thursday, 21 October 2021
www.lozen-bg.com
Начало
История
Форуми
Галерия
Новини от Лозен
Времето
Базар Лозен
Работа
ОБЯВИ
КОНТАКТИ
ВХОД В САЙТА

Lost Password?
No account yet? Register
________________________
Базар


 
= Обява със снимка!
Работа
Застрахователни агенти
Ако сте човек, който обича сам да контролира ежедневието си. Обича контакта с хора. Знае какво иска да постигне и то е свързано със застраховане. Свържете се с нас, за да Ви подадем ръка и да Ви дадем инструментите с които да го направите. 0889 23 95 45 http://brokerinvestood.wixsite.com/brokerinvest
Kандидатите за кмет Print E-mail
Седем са кандидатите за кмет на район „Панчарево” , съобщиха от Общинската избирателна комисия (ОИК) за провеждане на частичните местни избори в София. Ето какъв е и списъкът на регистрираните кандидати от ОИК – София: Георги Славчев Георгиев, Станимир Симеонов Иванов са кандидатури, издигнати от инициативни комитети, ПП "Ред, законност и справедливост" издига за свой кандидат Павел Милчев Мазганов. ПП "Българска социалистическа партия" регистрира за свой кандидат Стоян Димитров Неделков. Българска комунистическа партия - Михаил Иванов Казалъков , партия "Съюз на демократичните сили" издига кандидатурата на Станислав Бойчев Благоев. ПП ГЕРБ издига Светослав Иванов Митрев за кмет на район „Панчарево”.
www.znam.li
Write Comment (1 Comments)
 
Обява Print E-mail
Във връзка с международния ден за борба с остеопорозата, д-р Луканов ще направи профилактични прегледи в Лозен. За справка в кметството или на телефон 992 63 64 .
Write Comment (0 Comments)
 
Top!
Top!